TEST

Paragraaf

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Reisgids Spitsbergen – Svalbard

door Rolf Stange & Michelle van Dijk

Auteurs

Wilt u meer weten over de auteurs?

Rolf & Michelle

Inhoud

De inhoudsopgave van deze reisgids.

Klik hier

Uitgever

Boekwinkel, of wilt u een grote bestelling plaatsen?

Polar Books
Spitsbergengids

Ga goed voorbereid op reis!

Een bezoek aan SPITSBERGEN staat garant voor velerlei prachtige, fascinerende indrukken van zowel het landschap en de fauna, als van de lange afwisselende geschiedenis. Bent u van plan met een Expeditie-cruise rond Spitsbergen de varen, of is een wandel- of kajakvakantie meer wat voor u? Deze gids verschaft de achtergrondinformatie die nodig is om Spitsbergen in al zijn schoonheid, kwetsbaarheid en soms bedreigende omstandigheden te leren kennen.
Wanneer je naar het Hoge Noorden reist, is goede voorbereiding essentieel.

Dit boek combineert een gedetailleerde beschrijving van het landschap, de natuur en de geschiedenis met praktische informatie over reizen, excursies en veiligheid.
Amateur of professional, zomer of winter, met dit boek ga je goed op reis!

De eerste 100 exemplaren worden geleverd met een limited edition sleutelhanger, gemaakt in Longyearbyen, van hout uit Spitsbergen. Het donkere eikenhout is gerecycled hout afkomstig van de stempels uit de steenkoolmijn. Het lichte hout is drijfhout, aangespoeld op de stranden van Spitsbergen.

 SleutelhangerSleutelhanger

Er zijn veel widgets toegevoegd aan de Page Builder. Je kunt ze gebruiken om je pagina's te verlevendigen.